Apex Biotech Ltd

Produkter & Service

Knowledge
Hem > Kunskap > Innehåll

Devil's Claw rot pulver kunskap & bakgrund

Source: | Updated: Jul 29, 2016

Vad är Deviland #39; s klo?

Deviland #39; s claw är infödda till östra och södra Afrika, särskilt Funna i Namibia, Botswana och mest framträdande i Sydafrika. Andra synonyma namnet för denna ört på engelska omfattar "trä spindeln" och "Grip växten". Den växer bra i gräsmarker och tenderar att dyka upp längs vägkanter och i områden som har rensats från andra växter. Dess utmärkande namn kommer från dess säregna utseende, med hänvisning till den inre kapseln av frukten som delar öppet i ena änden. Detta tar på uppkomsten av två böjda horn eller klor. Rötterna till deviland #39; s claw används medicinskt efter de hackade och får torka i solen för minst 3 dagar. Deviland #39; s klo är en av de bittraste av alla örter, gör en mycket bra mag stimulerande.

Andra namn

Devils Claw, Deviland #39; s Claw rot, Grapple Plant, Harpagophyti Radix, Griffe du Diable, Garra del Diablo, Harpagophytum, Harpagophytum procumbens, Harpagophytum zeyheri, Racine de Griffe du Diable, Racine de Windhoek, Teufelskrallenwurzel, Uncaria procumbens, Wood Spider.

Medicinskt bruk och beteckningar

Artros

Flera studier visar att ta deviland #39; s klo för 8 till 12 veckor kan minska smärta och förbättra fysisk funktion hos personer med artros. En 4-månaders studie av 122 personer med knä och Höft artros jämfört deviland #39; s klo och en ledande europeiska läkemedel för smärtlindring. Personer som tog deviland #39; s klo hade så mycket smärtlindring som personer som tog medicinen. De som tog deviland #39; s klo hade färre biverkningar och behövs färre smärtstillande under hela studien.

En analys av 14 studier med deviland #39; s klo att behandla artrit fann att högre kvalitetsstudier visade deviland #39; s klo kan lindra ledvärk. Och en översyn av 12 studier använda deviland #39; s klo för behandling av artrit eller ländryggssmärta hittade att deviland #39; s claw var åtminstone måttligt effektiv för artrit av ryggrad, höft och knä.

Rygg och nacke

Preliminära uppgifter tyder på att deviland #39; s klo kan hjälpa till att lindra nacke och ländryggssmärta. I en liten studie av 63 personer med mild till måttlig rygg, nacke eller skuldra, som tar ett standardiserat extrakt av deviland #39; gav s klo för 4 veckor måttlig lindring av muskelsmärta. I en större studie av 197 män och kvinnor med kronisk ländryggssmärta, de som tog deviland #39; sa s klo varje dag i en månad de hade mindre smärta och behövde färre smärtstillande medel än de som tog placebo.

En 54-veckors studie jämfört 38 människor som tog deviland #39; s klo med 35 personer som tog de pain reliever rofecoxib (Vioxx). För dessa människor, deviland #39; s klo arbetade samt Vioxx att lindra smärta. Food and Drug Administration (FDA) tog Vioxx av marknaden eftersom det ökar risken för hjärtproblem.

Andra användningsområden

Många professionella herbalists föreslår att deviland #39; s klo kan hjälpa behandla magbesvär, aptitlöshet, huvudvärk, allergier, och feber. Utvärtes preparat av deviland #39; s klo är också appliceras på huden att läka sår, sår, bölder och hudskador. Dock finns det inte några slutgiltiga vetenskapliga studier som visar att använda deviland #39; s claw att behandla dessa tillstånd är effektiv.

Doseringen avDeviland #39; s Clow rot pulver

Om du använder pulveriserad form av djävulsklo tillsätt 1 matsked av det till din hästs utfodring 2 gånger per dag. Detta kan ökas till 2 matskedar dagligen om det behövs. Djävulsklo bör ges för längre än 1 vecka.

Om du använder skära roten koka 1 msk torkade roten i 2 koppar vatten i 10-15 minuter, låt svalna och Lägg hel till din hästs utfodring.

Använda djävulsklo vid en dos på 1 matsked dagligen och om behövs kan ökas till 2 matskedar dagligen. Det bör inte ges i denna takt för mer än en (1) vecka.


Några Möjlighetbiverkningar och säkerhet när du tar Deviland #39; s Clow relaterade tillägg.

Djävulsklo är möjligen säkert för de flesta vuxna som tas via munnen i lämpliga doser för upp till ett år. Den vanligaste biverkningen är diarré. Cirka 8% av personer som deltar i en forskning studie utvecklade diarré. Andra möjliga biverkningar är illamående, kräkningar, buksmärta, huvudvärk, ringningar i öronen, aptitlöshet, och förlust av smak. Det kan också orsaka allergiska hudreaktioner, menstruella problem och förändringar i blodtryck.

Dock är inte tillräckligt känt om säkerhet använda djävulsklo långsiktiga eller tillämpa det på huden.

Referenser:http://www.herbs2000.com/Herbs/herbs_devils_claw.htm

https://MedlinePlus.gov/druginfo/Natural/984.html

http://Umm.edu/Health/Medical/altmed/Herb/Devils-Claw
Köp Deviland #39; s klo pulver:http://www.apexnature.com/Devils-Claw-Powder

Förfrågning
Kontakta oss
Adress: Nr 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zon, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-post:info@apex-bio.com
Hem | Om oss | Produkter & Service | Nyheter | Kunskap | Kvalitetskontroll | Kontakta oss | Mobiltelefon | XML | Main sida