Apex Biotech Ltd

Produkter & Service

Knowledge
Hem > Kunskap > Innehåll

Vad är växt extrakt

Source:http://www.cospcn.com | Updated: Nov 21, 2015

Apex syftar till att framställa växtbaserade ingredents, inklusive växtextrakt och anläggning anläggning pulver, specialiserat sig på mjölk tistel Extract(Silymarin80%and Silybin90%), också vatten lösliga silymarin40%. Ginger Root extrakt (Gingerol), Rhodiola Rosea Extract(Rosavin3%), Soy Bean utdrag, etc. Under tiden kan vi erbjuda kundanpassade utdrag baserat på dina speciella önskemål. Alla Apex produkter säkerställa god kvalitet och konkurrenskraftigt pris.

Växtextrakt hänvisar till användning av lämpligt lösningsmedel eller metod från fabrik (växt en del eller hela) som rå materiell extraktion eller bearbetning av ämnen som kan användas till att förbättra hälsa eller andra ändamål.
Plant extrakt industrin har utvecklats under de senaste 10 åren, är chefen i de farmaceutiska, fina kemikalierna, jordbrukssektorn mellan kanten av industrin. Definitionen anges enligt följande:

Plant extraktet baseras på växter som farmaceutiska råvaror enligt behovet av användning av extrakt av slutprodukten efter fysiska och kemiska utvinning och separation process, regisserad att erhålla och koncentration växter i en eller en mängd aktiva ingredienser, utan att ändra dess aktiva ingrediens struktur och bildandet av produkten. För närvarande växtextrakt i begreppet produkt är ganska bred. I enlighet med de extraherade växt ingredienserna är olika, bildandet av glykosider, syra, polyfenoler, polysackarider, terpener, flavonoider, alkaloider och andra vegetabiliska oljor, extrakt, pulver, lins, etc.; i enlighet med de olika tecknen i den slutliga produkten kan delas in i.

Kinesiska växtextrakt är i allmänhet mellanprodukter, använder för närvarande ett mycket brett spektrum, främst för läkemedel, hälsokost, tobak, kosmetika, råvaror eller tillbehör, etc.. Typer av anläggningar för utvinning av råvaror är också mycket i industriell utvinning växtsorter i mer än 300 typer.

Väl känd i historien av mänskliga civilisationen, ca 200 år sedan det mesta, mänskligheten har varit beroende av traditionella läkemedel (inklusive botanicals) kamp med sjukdomen för mer än 90%. Stora antika civilisation och en viss grad av civilisation nationens har nästan sitt eget nationella sjukvård system, särskilt Kinas mest omfattande kinesisk medicin systemet, den största prestationen. Det kan sägas att systemets kinesisk medicin i Kina är det högsta uttrycket för den forntida medicinsk vetenskapen.

Utvecklingen av vetenskap och teknik, att skapa en kemiska läkemedel och nya biologiska läkemedel. Efter andra världskriget, hela apotek, teknik, teknik till professionella tekniker har fått betydande framsteg. På samma gång, har långsiktiga relativa stagnation av växtbaserade med framstegen inom teknik och management för att få en ny utveckling. Växtbaserade preparatet har hittills tre stadier av utveckling. Den första etappen, den traditionella röda, piller, grädde, utspridda. Den andra fasen, baserad på metoden för vatten alkohol eller alkohol-vatten extraktionen metod baserad råa bearbetningsteknik och modern industriell beredning teknik är en kombination av egenutvecklade kinesiska läkemedel. Den tredje etappen är tillämpningen av modern botanicals för moderna separation och detekteringsmetoder raffinerade och kvantitativa. Växter i tre faser, men de har producerat i kronologisk ordning, betyder inte att senare ersätter eller avbryta den föregående etappen. Eftersom de kemiska drogerna inte kan bli avbrutna naturliga läkemedel, biologiska läkemedel, kan kemiska droger inte annulleras. Men efter nivån mer än de tidigare nivåerna reflekteras eller användning av modern teknik.

Växtextrakt och växter i innebörd av begreppet övergripande varandra med varje annan del. Modern örtmedicin är växtextrakt är den viktigaste råvaran och komponenter av de moderna växtbaserade extrakt - baserade, till en stor grad; och vissa delar av växtextrakt var direkt som ett läkemedel. I hela världen, finns det ingen enhetlig definition av anläggning medicin. Men de växt extrakt leverantörerna är vana vid att växtbaserade läkemedel som kallas en naturmedicin. Naturmedicin avser allt från naturen, för behandling av sjukdomar utan kemisk behandling droger, traditionell kinesisk medicin, örtmedicin bör bära dess områden.

Modern örtmedicin hänvisar till Tyskland vid behandling av utvalda växtextrakt, båda extraktet av anläggningen som helhet, kan också vara en del av extraktet, oftast sammansatt av kemiska ämnen. Tyskland från 1976 till växtbaserade läkemedel. Denna definition har använt det amerikanska botaniska rådet.

EG-definierade växtbaserade produkter är inte bara en enda läkemedel växt kan vara en mängd olika växtbaserade kompatibilitet (växtbaserade läkemedel), som innehåller den aktiva ingrediensen i specifika växter eller växtextrakt, växtbaserade växter har varit används i medicinska syftet med medicinska förnödenheter. Örtmedicin och dess produkter anses vara en aktiv ingrediens eller ingredienser i den terapeutiska effekten är inte helt klart av farmaceutiska produkter. Växtbaserade preparat kommer att falla sönder till ett pulver växtextrakt, färg, olja eller flytande tryck rullande anläggningen juice processing vegetabilisk produktion, rening eller koncentrationen av enstaka föreningar eller blandningar som isolerats från plantsFeature artiklar, som när inte längre ses som en örtmedicin ses som kemiska droger som atropin.

Förfrågning
Kontakta oss
Adress: Nr 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech zon, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-post:info@apex-bio.com
Hem | Om oss | Produkter & Service | Nyheter | Kunskap | Kvalitetskontroll | Kontakta oss | Mobiltelefon | XML | Main sida